top of page

Group

Public·521 members

Алсо Поверфул
Алсо Поверфул

Виплата огд Хочу поділитися своїм позитивним досвідом співпраці з компанією «Актум» у питаннях, пов’язаних з отриманням компенсації після загибелі мого чоловіка на фронті. Я залишилася з двома дітьми і купою нерозв’язаних питань, зокрема щодо одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, яку обіцяє держава. Спершу все здавалося надто складним: безліч формальностей, черги, незрозумілі пояснення. Проте, звернувшись до «Актум», я відчула підтримку з першого дзвінка. Спеціалісти чітко пояснили мені, хто має право на виплату ОГД https://www.actum.com.ua/blog-3-1/vyplata-odnorazovoi-hroshovoi-dopomohy-viiskovosluzhbovtsiam-ohd якими є умови та що потрібно зібрати. Вони взяли на себе підготовку документів і завжди були на зв’язку. Весь процес пройшов без стресу для мене – усе було оформлено офіційно, грамотно та своєчасно. Порядок розподілу ОГД теж був пояснений доступно: мені, як дружині, належала певна частка, інша — дітям. Завдяки професійній допомозі я швидко отримала належну мені одноразову грошову допомогу, що дозволила закрити деякі термінові потреби й відчути хоч якусь фінансову стабільність у складний період. Дякую «Актум» за розуміння, емпатію та справжню допомогу!

2 Views
Group Page: Groups_SingleGroup

Subscribe Form

Thanks for submitting!

©2020 by EmpowerYou NE. Proudly created with Wix.com

bottom of page